ANKARA / ETİMESGUT - Nimet-Bahri Kutluözen Ortaokulu

Eyl

AİLE OKULU EĞİTİMİ KURSU Sayın veliler, 6 Ekim 6 Aralık tarihleri arasında haftada 2 gün 4 saat olmak üzere Aile Okulu Eğitimi Kursu yapılacaktır.  Katılmak isteyenlerin aşağıdaki bilgileri 30 EYLÜL CUMA gününe kadar doldurup , dilekçe vermek için okula gelmeleri rica olunur. Katılmak isteyenlerin 18 yaşından büyük ve okur yazar olmaları gerekmektedir. Not: Kurs bitiminde katılımcılara  sertifika verilecektir.
  EĞİTİMİ VEREN :SEVGİ ŞİMDİ YER: NİMET BAHRİ KUTLUÖZEN ORTAOKULU  GÜN VE SAAT: SALI VE PERŞEMBE 15.00-17.20

Eyl

Okulumuzun sevimli minikleri ve Zerrin Öğretmenimiz okul müdürümüz Lütfi YAVUZ'u ziyaret etti. Okul Müdürü Lütfi YAVUZ okul öncesi sabah grubu öğrencileri ve Zerrin öğretmenimize teşekkürlerini iletti.

İlköğretim Haftası Kutlandı

Eyl

Gaziler Gününü okulumuzun tüm kademelerinde kutlandık.

"e-Twinning SCHOOL" etiketimizi aldık.

Okulumuzda sınıf rehber öğretmenleri toplantımızı gerçekleştirdik.