ANKARA / ETİMESGUT - Nimet-Bahri Kutluözen Ortaokulu

e-Twinning SCHOOL

"e-Twinning SCHOOL" etiketimizi aldık.

Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılında etiket başvuru sürecini başarıyla tamamlayarak  "e-Twinning SCHOOL" etiketini almaya hak kazanmıştır.

e-Twinning Okulları, tüm okulların e-Twinning platformundan nasıl faydalanabilecekleri ile ilgili harika örneklerdir.     e-Twinning değerlerini ve pedagojisini tanıtmada aktif rol oynarlar, yerel topluluklar için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için örnek teşkil ederler.

Bu etiketi alan okullar:

•  Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olmakta,
  •  e-Twinning'in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, e-Twinning'in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağına dahil olmakta,
  • Ayrıca aşağıda belirtilen alanlarda öncü olarak tanınmaktadır:
    • Dijital uygulamalar
    • e-Güvenlik uygulamaları
    • Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar
    • Personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi
    • Personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi
03-04-2021

Etiket başvuru sürecinde tüm teknik gereklilikleri yerine getirmemizi sağlayan ve her daim bize destek olan Özge ÇİFTCİ öğretmenimize emekleri için teşekkür ederiz.

28-03-2021

Ödül kazanan okulların tam listesini görmek için, buraya tıklayın.

Yayın: 28.03.2021 - Güncelleme: 04.04.2021 00:09 - Görüntülenme: 1298